Viekkaan lonkat parasta A-luokkaa ja kyynärät 0/0! Ainakin mikäli uskomme jalostustietokantaa ja miksemme uskoisi. Ei ole paperiversiota asiasta vielä ilmestynyt postilaatikkoon, mutta kai sekin lähiaikoina. Olen tosin aina skeptinen sen suhteen, että käännetäänkö mun postit kesäosoitteeseen vai ei. Mutta hieno homma! Nyt kun on terveystulokset plakkarissa, niin pitäisi kaiketi kääntää kuonot niitä kisatuloksia kohti.

Viime viikon torstaina yritettiin sentään hankkia epävirallisia tuloksia epävirallisissa agilitykisoissa. Saatiin epävirallinen hylky. Ja voitettiin mölli medit, koska meidän hylky oli kaikkein nopein. No, helle oli karsinut porukan ihan minimiin, joten siksi moinen. Ja meidän tekeminen oli ihan hyvää. Olin oikein tyytyväinen Viekkaaseen ja ajoittain itseenikin. Onnistuneet kontaktit ja yhtä kysyvää volttia lukuun ottamatta hyvää etenemistä. Loppusuoralla vauhti kiihtyi suorassa putkesssa niin kovaksi, että ajauduttiin tokivikalta hypyltä ohi ja Viekas hyppäsi sitten viimeisen hypyn. Siitä siis hylky. Yksi rima tuli tiukahkossa käännöksessä alas.

Ellu yritti jahdata radalla pinkovia koiria kameralla ja sai Viekkaastakin pari osumaa:

 

 

 

 

 

 

 Enpä olekaan kunnollisia agikuvia Viekkaasta aiemmin päässyt ihailemaan, joten sattuipa hyvä tuuri. Kiitokset! :) Nyt me lähdetään taas möllikisoihin - ja samanlaisessa helteessä kuin viime viikollakin.