On Viekkaalla kyllä ollut touhukas maanantai ja sunnuntai ja lauantai ja no... tajusitte varmaan idean, mutta otsikoimistaitoni eivät ole tänään parhaimmillaan.

Juuri kun pari päivää sitten pääsin sanomasta, ettei Viekas kyllä vieraiden koirien korvissa roiku... no, ne sanat saan syödä nyt tai syököön Viekas, sitä kun kaiken syöminen tuntuu kiinnostavan niin kauhiasti. Ei Viekasta vieraat koirat siis näytä kummemmin ujostuttavan, mikä on tietysti ihan hyvä asia. Tänään käytiin tutustumassa siskopuoli Lissuun sekä Aapoon ja Paveen ja kun kaikki ovat tosi mukavia koiria, niin mikäs Viekkaalla oli viilettäessä joukossa. Ja kyllä se viilettikin.

Tänään tuli Viekkaalle 11 viikkoa ikää täyteen. Istuminen sujuu jo mallikkaasti ja maahanmeno on harjoituksen alla. Siitä käpälillä huitomisesta päätellen, mitä Viekas harrastaa, niin tassun antaminenkaan ei olisi ylitsepääsemättömän vaikea temppu opettaa. Me ollaan myös vähän kokeiltu eteenlähettämistä, mikä tarkoittaa lähinnä sitä, että parin metrin päähän on asetettu lautanen ja sitten Viekas on vapautettu tyhjentämään se. Sujuu hyvin. :D Viekasta on niin helppo opettaa, koska se tosiaan on älyttömän ahne, joten motivointi ei kyllä tuota ongelmia. Mikä tahansa ruoanmurunen on tähän mennessä kelvannut, oli se sitten vaikka lattialle pudonnut salaatinpalanen tai jotain muuta pupunruokaa. Muruimuri on aina valmiina hommiin.